Dagens Inkast från

Hi! Idag har vi haft våra lektioner och sedan fick vi en egen heldag i Brighton. Så vi shoppade! På primaaarrrk bland annat. <3 superbilligt! Köpte bland annat en byxdress för 90 spänn. Jag tycker att den var väldigt billig.. Sen var vi på topshop och hm , och vi irrade runt också ett ganska bra tag innan vi hittade dessa affärerna haha.. Vi drog även in på Starbucks och fikade. De har typ bästa kaffet! Fast det var bara jag som drack kaffe, matilda och ellen ännu en ny, Ellen, tog varm choklad..  Här kommer bilder!
groupshot från igår!
bilder från idag då:
primark!!!!!
det var hur varmt som helst därinne men ah, det blev solglasögon och en byxdress.. iaf hur billigt som helst ju!
fika på starbucks!
moa och louise med typ likadana glasögon :)   haha mina shorts ser ju lite ... ojämna ut?
våra koola bussar. hit springer vi varje kväll till bussen, eller har iallafall gjort två kvällar i rad..
Utsikten från bussens övervåning, längst fram. Läskigt med vänstertrafik kan man ju lätt säga!
detta var typ bilderna från idag.. och det var faktiskt inte jag som tog dom, för jag glömde minneskortet till kameran hemma haha. utan det var louise! Och så lånade jag bilderna från henne för vi bor typ i samma familj.
Iallafall, när vi vart trötta i fötterna och hungriga typ vid 5 så åkte vi hem till våra värdfamiljer, och åt. Sen åkte vi in igen vid sju för att möta upp gruppen igen. Det var typ någon konstig aktivitet och vi väntade på någon konstig buss mitt i stani typ 45minuter, och sen åkte vi till en konstig park, där vi gjorde någon konstig quizgrej med andra stsare. Vi var iallafall hemma vid 23.00.. Och nu är vi supertrötta. Vi har vart igång sen halv 8 imorse! Herregud. Och i parken blev vi attackerade av gigantiska HÄSTFLUGOR. Eller något. Sjukt äckligt iallafall!
Aja, nu ska vi inte sova, men jag ska kolla facebook:) godnatt!

Brighton!

Hello fellas! Nu vart internet fixat. Det tog typ ett tag eller nåra timmar innan vi Vågade fråga våran värd om vi skulle kunna få koppla upp oss på hennes internet.. Men när vi väl frågade (igår kväll halv 11) så vart det fixat redan imorse! Idag har vi vandrat runt i Brighton och sett massa olika ställen och vandrat gata upp, gata ner. Ont i fötterna, men ändå kul att umgås i gruppen! Sen var det disco på kvällen och vi hängde lite på piren efteråt. Discot var faktiskt riktigt kul när det drog igång fast det var ganska skum musik, haha.. Men det var väldigt kul iallafall, för det var ju massa olika folk från olika länder, vi svenskar och våran grymma tjejgrupp! Men eftersom jag inte bloggade varken igår eller idag så tänkte jag ha en såkallad bildbomb. Vi börjar med gårdagen :
Efter tullen som jag var så rädd för, fast jag pep som tur var inte, så tog vi en fika på det här.. espresso house. Köp aldrig en iste där!! Det smakar verkligen verkligen inte okej. Det visade sig att det bara var tre stycken som skulle flyga till Brighton från landvetter. Och det var förstås jag, matilda och ANNIE. Vår första vän. Vi tycker hon är rolig, social och väldigt framåt!! Det är bra.
Brusig bild från flyget. Currychips.. mhm bra för magen haha. Vi fick tyvärr inte sitta bredvid annie men dock en glad kille som skulle till Chicago som gärna var med på bild när vi fotograferade haha! Men den bilden finns dock inte här, och eftersom internetet är segt så lägger jag inte upp den NU iallafall :)
we follow the rules!
Sen när vi var framme på flygplatsen Heatthrow i England så väntade vi typ 1 timme innan vi fick sätta oss på en buss i typ en timme till som ledde oss till Brighton. På flygplatsen träffade vi även våra skånska kompisar haha.
ungefär såhär ser det ut där vi bor.. Det bostadsområdet vi bor i eller ah, heter Wooding dean.
Det blir oredigerade bilder, för jag orkar inte redigera kan jag lätt meddela! Och detta är våra r00mmates!
Detta är vårt hus och hem i de tre kommande veckorna. Vi är 4 stycken i en familj.. haha.
Nu kommer bilder ifrån idag!
I brighton!
Och här är vi vid havet! haha.. men nu måste jag dra
har typ bara 2 min kvar i batteri så .. jag vill inte att inlägget försvinner!
lägger in fler bilder imorrn :)
godnatt!!! ha det best.


Gonna miss y'all

Idag gick jag upp halv 7 för att hinna med allt jag måste göra innan jag ska lämna. Typ duscha, äta frukost, kontrollpacka, och kontrollpacka igen.. Det känns inte lika nervöst nu, det känns mer lite ovant och pirrigt.
Vi ska åka hemifrån 10 i 8. 9 ska vi vara på landvetter och halv 11 går flyget! Haha jag hoppas verkligen att jag tar mig igenom tullen.. Det är typ min mardröm att de ska ta någonting ifrån mig, eller att man får börja ta av sig klädesplagg för att den här metalldetektorn eller vad det heter, reagerar. Men detta kommer bli jättekul och det är klart att vi kommer vara ovana de första 3 dygnen vid allt.. men när vi väl har köpt busskort, fixat internet, snackat med alla och träffat våran värdfamilj så kommer det kännas mycket bättre.  
                    
                                                                         
                                                                              

Jag hoppas på långa, fina stränder! Och att vi kanske till och med kommer vara på en i eftermiddag:)
Synes och höres


Nu börjar det !

Hej! Det var ett väldigt tag sen jag bloggade men nu drar jag igång igen! Imorrn drar jag och tilly till Brighton!! Fan vad jag är nervös :) Men det ska nog gå bra. Vi ska ses 9 på landvetter imorrn så det blir upp kl 6! Snortidigt. Men det blir värt det.. Idag har jag packat två resväskor på 23 kg och sanerat hela mitt rum. Eller städningen har typ höllt på i cirka en vecka för jag har inte haft lust att tillägna en hel dag åt städning.
Men nu ska jag packa ner min dator och alla tillbehör i mitt handbagage, så får jag se när jag bloggar nästa gång! Och så hoppas jag förstås att jag kan fixa något slags mobilt, trådlöst internet, att min värdfamilj har trådlöst internet eller att det finns många internetcafér! Annars så går hela min idé i kras.. haha.
Bilderna jag tar tas med en prima nikon d3100 kamera! Och här kommer en trevlig bild tagen från midsommar:
men i vilket fall som helst så drar vi till England imorrn och ni som blir kvar i Sverige får ha det bäst!
godnatt!

RSS 2.0