mitt första riktiga betyg, (bortsett från misslyckade matten)

tja !
orienteringsdag idag. Morgonen var hemsk. 09.20 vid hedgärdessjön, ingen skjuts, utan CYKEL :D:D:D
Det var minus grader ute och jag hade ballerina sockor till ett par låga nike. ISKALLT. Det tog nog iallafall 40 minuter för mig och amanda att sega oss till hedgärdes. När vi kom fram fick vi götta oss i den iskalla och skuggade atmosfären som var, i en halvtimme. Freeezing, trodde jag skulle frysa ihjäl, faktisktl lite iallafall.
Men vi hade vår starttid 10.20 , gick superbra faktiskt , vi "sprang" banan och tog 15 kontroller på 1.31 minuter.
Det räckte för ett VG! Hade som tur var inte håll en enda gång och övertalade amanda många gånger att "gå snabbt" istället för att jogga:) JOGGA = pina.
När vi var framme vid start (badplatsen) åt vi lite, sen cykla hem igen , 40minuter. Det var iallafall härliga nerförsbackar, men sen uppför alla kammarbergsbackarna, då blev det väldigt trögt.
Sen kollade vi på avatar , duschade och så sen till konfa. Konfan var seg och lite tråkigt. Förutom möjligtvis första 20 minuterna. Och nu ...... LÄXOR. Franska-prov imorrn. Satsar på mvg, det har jag i genomsnitt fått hela sjuan.
Fast det var ju inte riktiga betyg utan imorrn kommer mitt första franska betyg och jag kommer bli hur sur som helst på mig själv om jag inte ens fixar ett vg.


när vi sprang vilse , på idrotten i tisdags :)
trodde aldrig att vi skulle klara idag, utan att springa lite vilse iaf.
nu ska jag plugga
/ mooa

Glad och Osocial

Hej igen !
Det här är jag idag: Glad , huvudvärk, förkyld och osocial. Tisdagar är bra dagar det. Förutom när man är lite sjuk. Hade dessutom bara t-shirt på mig idag, ( på överkroppen alltså xd) så jag frös och fick låna mandas halsduk :D
Jättemysig. Ska nog skaffa mig en såndära..
Sista lektionen var orientering. Anledningen till att jag kom till skolan idag.. För man måste ju träna , eftersom det är orienteringsdag på torsdag! Vi sprang och tog 2 kontroller (dom man skulle ta) , tog sedan 3, 4 ,5 med, amanda tyckte att vi skulle göra det när vi ändå var så-å nära. Sen tyckte även amanda att vi skulle ta en genväg från 5an som skulle leda oss tillbaka till ettan.
Den *j'vla* genvägen gav oss en 30 minuters extra promenad och jag lyckades förstås trampa i en lermosse.
Snacka om att jag var jätte sur och arg sen .. xd
Speciellt eftersom att det var jag som ville gå tillbaka samma väg som vi kom och hade ont i huvudet.
Men jag förlät amanda.. . .. . . .. :) 
Tog lite bilder , sprang nämligen lite efter och latade mig lite. Så jag tog lite bilder på mina kompisar medans dom "kämpade" några meter framför mig.
Sen var det dans, kvart i 7. Var inte med på någon uppvärmning, så jag la mig och "sov" i typ en halvtimme. Iallafall vilade jag rätt tungt. Sen var jag med på själva dansen. Och lite diagonal.
Hemma sen, läxor och pappa fixade efterrätt till mig. Päronhalvor, päronhalvorsås, chokladpudding, glass & grädde.
Allt på samma tallrik (Y) Mums. Idag har jag räknat matteläxan och läst på franskaglosor.
Nu ska jag sova. Så jag orkar dansa dubbelpass imorrn och gå iskolan och prestera till 120 procent !
godnatt / mooa

två favoriter i repris.
Tagna på samma ställen, lite skillnad va?


red sky

yellow heaven

Slappar Loss

Goddag :d
det här blir ett kort kort inlägg, för det här är bara ett inlägg som berättar att jag kommer skriva ett trevligt inlägg om ett par timmar. Nu - off to dance ! Fast jag ska nog mest kolla på , är fortfarande förkyld och har en dimmig huvudvärk , som kommer ibland. Kollar förövrigt på "Bondi Beach" och slappar loss.

Någonstans emellan Sjuk och Frisk

hej !
idag har vart en sån där jobbig dag enligt konstens alla regler. SJUK är jag inte, men någonting däremellan sjuk och frisk. Så irriterande. Man kan ju liksom inte vara hemma från allt bara för man inte är sjuk eller inte mår till 100 procent bra ? Iallafall bidde det ingen dans.. Hade verkligen ingen lust för det idag. Hade en jätte huvudvärk när jag kom hem för jag vet inte. Måste ta itu men den dära jäkla huvudvärken.
Idag har jag haft värsta bra "hair dayen".  Suveränt! Synd för mig bara att jag lät det sitta uppsatt i ett hårspänne hela dagen.
Typ halv 5 åkte jag med malin och pappa till visko. Malin köpte snygga skor. Nästan lika snygga som mina.
Okej skit i kallsnacket, det orkar jag inte nu. Eller hinner inte, för nu måste jag göra läxor.
Biologi, matte och kanske lite franskaa eller engelska.
Är supertrött så vill gärna hinna göra uppgifterna innan jag somnar.
Krya på mig !
/ mooa

you would not believe ur eyes. if ten million butterflies..


favorit i repris.

light version

the shoe .           THE BUTTERFLY COLLECTION. what do you think?

En slapp söndagkväll

tjena a-a-a.

Kom hem från astrid för några timmar sen. Spelade då lite tvspel tills det började hacka och sen blev det lite kvällsmat, och sen plugga till matteprov nr 2 med glass och kaffe. Kaffe är bäst när man vill bli lite piggare och vill ha något varmt att dricka. Har lite ont i halsen, och känner mig lite hängig. Helgen har iallafall vart super, kanske lite väl sent in på natten igår, men det jämnade ut sig.. Vi sov rätt länge (halv 1) .. 
Nu kollar jag & pappa på någon ny amerikansk dramaserie. "TheEvEnt". Rätt bra faktiskt, änsålänge, lite rörigt kanske , men ändå spännande ! Ska nog gå och lägga mig snart, men jag har sovmorgon imorrn , så jag kan sova till 08.00 :D På min och linnéas långa håltimme sen så ska jag nog dra med mig henne till den nya klädbutiken i kinna, Jeansson. Har inte några pengar på kontot kvar sen jag köpte mina t-shirts, men man kan ju önska sig ?
Och om man hittar ett plagg som man ÄLSKAR så är det klart att mamma hjälper till lite på traven eller typ med hela kostnaden. :}  Nä nu blev det spännande på tvn så nu tänker jag sluta blogga och rikta min blick ditåt! ;)
sov gott inatt / mooa










vackra arizona, en delstat i USA , där blandannat man hittar Grand Canyon.
Gränsar till Californien.


The second schoolless day ! :d

goderdag.
Idag ska jag upp till göteborg och hälsa på min vän ASTRID. Vi har inte setts på ett år ,och tyckte att det kanske var dags att ses nu.. Vaknade utav att jag fick ett sms från minela. "någon vaken? ;)"  Jag tänkte ungefär : "Nu ja .. -.-"
Haha. Låg iallafall och lata mig till närmare halv 12 , sen gick jag upp och duschade.
Malin och pappa har även vart och köpt ny tv till våran nya bodega. jippy !  Lägger in bild på den när den sedan är upppackad. Hejdå våran kära tjocktv :D Nä nu ska jag äta och packa ner det sista, och sedan mot göteborg!
Tar nog med några toblerone också.. (y)


kommer ni ihåg denna bilden ?
Nu är putsen vit, panelen vit/grå och mattan är ersatt utav trägolv. Snart kommer tvn in också.
Då får ni en före efter bild.
kramar / mooa

Shopping med amanda och "ku" med ida

STUDIEDAG.
Skollösdag nr 1. Idag , änsålänge har jag vart och köpt 2 t-shirtar med amanda på mejeriet i hyssna. Det var faktiskt riktigt bra där. Dom är iallafall perfekta. Hade gärna köpt minst 5 plagg till men det handlar ju om pengar också..
Nu ikväll ska jag och ida till KU. Vi har ingen aning om vad det är eller vad man gör där , men vi måste iallafall gå dit för vi kan inte gå i kyrkan på söndag. Konfa konfa konfa. Känns lite tråkigt att behöva "slösa bort" en heel fredagskväll där, men det kan ju bli kul eftersom att ida är ju med iallafall :d
Nä nu måste jag börja fixa iordning, äta och så, men här kommer mina t-shirtar :


mina t-shirts

dagens lunch !
nu ska jag äta lite snabb kvällssmat , tacos med pepssii  , sen vidare !
ha det bäst / mooa

BUmPYRIdE

heeeeej.
tro det eller ej , men att denna torsdagen har varit ovanligt bra. Pannkakor till lunch (KLASSIKERN) , blivit klar med lite "skolprojekt",  konfan var bra och ja det har helt enkelt vart en bra dag. HAHA ibland säger folk väldigt knäppa saker ska ni veta. Jag har bla sagt många fel-låtande saker i mitt liv. he-he-he. Okej, nu var det ju så att jag skulle suttit vid datorn i ungefär en halv timme. Det blev 2 timmar istället. Och nu kollar även min lillasyster på någon jobbig stressframkallande youtube film med supermac18 i fronten. ahmaygod ?! Idag hade vi estetdans i den mögliga spegelsalen uppe i knalleskolan, = bra. Iallafall tror jag vi fick reda på att vi ska visa upp denna katastrofala dans som vi gör , i SWING JAZZ. Om man tänker så här att man har typ 10 14 åriga tjejer i dans som räknar med att det ska bli kul, så borde man väl inte välja swing jazz? Det är ju både "ute" musik och dansrörelser. Man kanske isåfall borde göra någon mer modernare dansstil , som street eller något. För jag tycker iallafall att denna dansstil med rörelser och musik från 20-30tal (?)  inte riktigt passar in..

Idag har.. det nya golvet till källarn kommit. wiho ! bodegan snart klar. Nu - bara möbler och lister som fattas.
SHIT. Jag är så trött på att jag har den enda tvn i huset och för det så står det av någon anledning en fotölj i mitt rum som någon ska sitta i , när alla vill kolla på tv samtidigt. Min tv är liten och fet, tro mig. & allra värst är att när det regnar ute så blir det någon störning i tv-antennen till mitt rum och tvn funkar inte. Det innebär att tvn inte funkar när det regnar. Och vi bor i sverige. Det regnar hela tiden känns det som ! Men snart är bodegan , vårt tvrum klart , då är denna halvt tv-lösa tid över :D

Imorrn är det studiedag föressten. SKOLFRIA i 3 dygn! Det firas med att jag ska klippa mig imorrn, att jag och amanda ska och investera nya kläder imorrn ( på finsvenska ) och att lördag-söndag tillbringas hos astrid i göteborg. Kan det bli bättre ?
Inte för att jag ska gå och lägga mig än, men det är blir förmodligen det sista inlägget för idag, GODNATT.
/ mooa


jag tyckte att ni förtjänade denna superfräsha bild efter att ha läst min röriga mördartext:)
faktum är att det är jag som fotograferat och redigerat den. En av mina bästa , må jag säga.

Dagen :d

En ganska kul dag idag. Förutom bananlacken förstås.. usch !
Nu , kommit hem efter dansen. Hade verkligen inte lust att dansa idag, känner mig trött och skakig. Håller kanske på att bli sjuk ? Hoppas inte.
I´ll give you Liseberg a´la moa :


vi börjar med denna goda fika. våfflor , varm choklad och hudkräm ?

knöbbiga ben. Det regnade ute , så malin & tova hade regnställ, men inte jag för jag hade paraflax :D

vi åkte flumride 5 ggr. denna bilden var från första gången, sen så stängde min mobil av sig pga batteriet -.-

tova och min galna lillasyster (Y)

glada men trötta jävlar . :d

haha jag ser helt slut ut. Men var lite snurrig i huvudet efter åkt balder för FÖRSTA ggn. gud. Den bästa på länge !
usch vad jag är trött nu, ska nog gå och lägga mig. Hoppas inte på träningsvärk imorrn, dansen var extra jobbig idag:)
*hoppas hoppas hoppas hoppas osv osv* Jag rekommenderar iallafall alla som inte åkt , att åka balder , jag har avstått den för ja den ser ju lite skrämmande ut. Men när jag sen skulle åka lisebergsbanan, så var den nästan mer osäker pga att den känns mer ranglig. Men visst, det är också superkul. Skrika skrika skrika. Det gör jag alltid, svordomar , hehe mest svordomar tror jag att jag får ur mig.. Men det är sanslöst kul iallafall.
Nu funderar jag och pappa på att köpa en stålsträngare, mmhm lite nytt sound ?
iallafall godnatt nu alla trogna läsare och otrogna läsare / mooa




the Perfect tired day

Hej !
Det känns som det var en evighets sen jag skrev.. Jag har vart så busy ! Dans , läxor , skolan , ibland känns det som jag inte hinner. Tror att jag sover för lite. Därför så blir detta ett väldigt kort inlägg, för idag ska jag gå och lägga mig tidigt ! Eftersom jag idag har gäspat mig igenom skoldagen. Inte bra. Dessutom gick det dåligt på matteprovet , tänker inte berätta hur dåligt det gick, men jag är iallafall inte nöjd med min insats. Hatar den känslan.
Idag fick iallafall vi sluta tidigare för vi har idrott sista lektionen idag , som blev inställd ! JIPPIE.
Så vi fick sluta en timme tidigare, 13.05. nej, jag skojar inte. ihhi.
18.45 var det dans. superkul ! Pga min trötthet (tror jag) så var jag ganska flummig & oseriös .. ( hoppas att jag inte är så hela tiden i vanliga fall xd ) men det var jättekul idag .. Och mitt balanssinne var även en aningens aning dåligt det med. Kom hem ungefär 8, då läxorna väntar , men ikväll har jag även ätit något GOTT.


KLADDKAKA MED BÄR OCH GRÄDDE.    mobilkamerebild , lovethepicpicpicppicture , not
godnatt alla, och sov gott / mooa

* hoppas jag hinner med att lägga upp bilderna från lisebergan *

skolan börjar o9.1o !

godmorgon !
det är så himla skönt med sovmornar tycker jag. Speciellt nu, på en måndag! Glömde nämligen nästan att det var skola nästa dag , igår så jag gick och la mig lite sent kanske... men nu spelar det ju ingen roll när man börjar en timme senare ? ;)  det blir en kort dag idag i skolan och vet ni? På fredag är det studiedag! :D


val och liseberg :)

hejsan svejsan .
okej igår: det blev inget kinna igår pga regnet så jag och amanda hade filmkväll ist !
vi såg notting hill. Den var verkligen jättebra. Vi poppade även perfekta popcorn och sen sov jag över hos amanda. Idag , eller imorse, så kom mamma och hämtade oss halv 10. Eftersom vi är tvugna att gå till kyrkan på söndagar eller iallafall någon dag i veckan. Det var också rätt mysigt. Det höll på i 1 och en halv timme :o
Men det var bara för att det var nattvard ;) Och den gick jag inte på ! Sen efter gudstjänsten så lämnade vi av amanda hos sig och nu sitter jag hemma , och ska snart om ca 1 min åka vidare till göteborg och gå på liseberg
(:DDD) med tova och henens mamma. Därför blir det ingen bild, för det tar ibland 3 min för imn dator att lägga upp en endaste bild på bloggen och det har jag seriöst inte tid med just nu !
Men bilder kommer sen , lovar ;)
Ha en fin fin söndag och glöm inte att det är val idag ! *spännande* / mooa

snart drar jag !

nu ska jag snart till amanda.
sk abara ta på mig det jag ska ha på mig och äta lite.. :)

vad tycks om mitt nya skrivbords underlägg ?



goodbye ! / mooa

shoppaholics ute i god tid.

Eller shoppaholics kanske var att ta i, men det gick ju ändå åt pengar när jag och mamma var och köpte skor och en vinterjacka till mig. Mamma köpte med skor, men dom får inte komma med på bild, för dom har hon på sig nu tror jag.. 

det här är mina höstkängor ! Dom är svarta och snygga.


fick dock ingen bra bild på jackan men den är vanlig, rätt lång modell och svart :)
Nu om typ 2 timmar så bär det av till amanda ! Vi ska nämligen sedan ner till kinna och kolla vad det är för något, "valet 2010" , någotslags mingla i mark liknande. Ska nog bli kul ! Då har jag på mig mina nya skor.



Det är dags för fredag !

FREDAG !
veckans grandfinale :D för dom som undrar gick det rätt bra på matteprovet , tror jag. Iallafall har det vart en rätt spännande dag, har jag för mig. Massa valsnack på so:n , matteprov , nästan klar med slöjdprojektet, sång (!) , vi slapp orientera på idrotten och koppla istället av med lite spökboll :)  Det var en sammanfattning av alla bra skolgrejor som hände idag. Här kommer de dåliga: Har insett att jag rösta på fel parti i skolvalet , det regnade på vägen till&hem från skolan så jag har vart lite frusen, det var som vanligt kallt i skolan och maten kunde vart bättre ! ;) Efterskolan så skulle pappa & malin på musikläger i espevik så jag och mamma stack och åt kvällsmat hos mormor, och tillbringade kvällen där ! Kom hem ungefär nu, *du som kollar tidspunkten*.
Imorrn ska mamma och jag åka och köpa skor (wiiii =DDDD) och sen är det kul i kinna på kvällen så då ska jag och amanda , plus någon/några fler som förmodligen hänger på lite, dit. Sen på söndag blir det konfagudstjänst , och liseberg.
ILOVEWEEKENDS.
ILOVEATTVECKANÄRÖVER
ILOVEATTJAGSKAFÅSOVAIMORRN

(y)
godnatt kompisar / mooa


en konstig min, men det är iallafall big GC ? :)


ma day in words ! :)

hm. konfirmeringsamling i församlingshemmet. i 2 timmar. Som en extra skoldag.
Nu ska jag nog ta lite kvällsfika och sätta mig och läsa på mitt matteprov tills imörrn.
åh, vad jag inte längtar !
dessutom var det en massa problem med sången imorrn, ett av dessa var att vår stupid skola inte har gett oss någon att vara i så.. ARGGHH. gud, jag (mammaochpappa) betalar ju ändå, och så ger skolan inte ens oss en lokal med ett piano och notstativ att vara i ? Om man isf inte får plats får väl skolan barasäga att kultlektionerna inte får plats.

Imorse regnade det sjukt mycket ! Men jag och amanda var tappra och gick ändå.
tog igenom mej dagen , flummigt -måste jag säga. Haha jag och amanda bytte skor första lektionen, SO. Eftersom vi precis hade promenerat i regnet till skolan så var mina tygiga converse ganska typ genomblöta. Och hennes kängor var jättevarma. Dagens so var iallafall ett grupparbete på 2st om världens bästa land att bo i. Rätt kul , jesper har fått för sig att han ska filma oss när vi redovisar för gruppen och sen visa upp det. *mindre kul*
Man ser alltid helt, ja ni kan väl föreställa er själva hur man ser ut när man redovisar inför klassen? Inte så vacket , eller hur? ;) Och  måste bara säga några ord om esteten. USCH VAD MISSLYCKAT. - Det är faktiskt inte så kul, med tanke på att alla sakerna vi gör är bara sånt som jag och dom flesta lärt oss för cirka 4 år sen.
Sen var det konfa !  Helt okej ändå. Ganska mysigt, men långtråkigt.. Jag tror att jag kommer tröttna på det om ett tag. Men vem kommer inte ? xd
ahaaja  godkväll dåa ! / mooa




:(

trött. slapp. inte ledig.


usch och fy.

Hej !

om 10 minuter bär det av mot dansen nu igen !
Jag och malin ska testa på afrostyle , en dans stil. Ska bli kul att testa något nytt.
Osså efter så är det förstås streeten. Det ska också bli kul :D
aja, nu måste jag fixa och byta om.
så kram hejdå !

Var tog min fritid vägen ?

Ja vart tog såkallade fritiden vägen ?
Hade den för cirka 4 timmar sen, då hann jag med att slöa framför tv:n, men nu så kommer läxorna. Idag gör jag matteläxan, pluggar till matteprovet och ska läsa en engelsk text. Hoppas vi har matteläxa imorrn nu, kolla inte så noga, för det är inte säkert eftersom vi har prov nu på fredag. Men det är väl bättre att vara på den säkra sidan tror jag.. Iallafall så har jag en läxa mindre nästa vecka isf. Ska nog fortsätta pluggningen i kanske 10 min sen , för sen ska jag börja fixa lite så jag kan sova på mitt rum.. hheh , det är lite stökigt. annars så godnatt allihopa !
/ mooa


En kall och frusen dag

halloj.
Tisdagar är som sagt en av mina favorit veckodagar.
Så det har vart en rätt bra dag. Förutom att det var kallt i skolan så jag fick låna Malls sjal på biologin, det var extra kallt där inne för elementen fungerade visst inte.. heh jo , det hade förstås *vissa* rätt roligt åt xd
Gud vad jag är sugen på chokladpudding ! Jätte längesen jag åt det ju.. Ska nog ringa pappa och be han köpa det.
Nu sitter jag och kollar lite på "Beverly hills" det är ganska bra faktiskt :)
Sen är det dans om några timmar , kvart i sju tror jag. Har rätt mycket läxor tills imorrn men asså jag är hur trött som helst ? usch hatar detta dilemmat. Kommer vara minst lika trötta när jag kommer hem från dansen ju!
Strunt samma, det kommer väl gå. Se det från den ljusa sidan : imorrn blir det muffins på hemkunskapen :D


england - london - våren 2009

Ny vecka, nya problem , ny träningsvärk :D

precis vart och dansat !
skaplig dag i skolan,exept att jag slog bakhuvudet i bordet på tekniken [fråga mig inte hur] , och har dessvärre pga det haft en jäklig huvudvärk hela dagen. *Varning för sur tjej på dåligt humör.* hehh.
På dansen blev det dessutom ingen smärtfri strech. Fick massor med hjälp idag och pressade verkligen till gränsen. Spagat är nära nu. - bara några eller någon gång till :)


imorse tog jag en enkel mobilbild innan jag skulle gå.

godnatt **,

IMORRN  HAR JAG  SOVMORGON ! :)


gotland ♥

godnatt / mooa

`` Skene marten ´´

Japp.
Idag var det skenemarten !
Vi kom dit ungefär halv 11 och åkte hem ungefär 12. Det räckte.
Jag, tova och malin förstås.
Vi gick runt och plockade på oss gratis godis, hämtade heliumballonger och fick jätteonödiga "ickehelium" ballonger.
& så köpte vi bla. godisremmar , cocosbollar och donuts. FATDAY.
Men jag tröttnade på min "surajordgubbs"godisrem ganska snabbt, så jag började äta på den nu istället..
Vi vann även en jätteful nalle , men malin blev rätt stolt.



kommer kanske en video sen, när jag kommit på hur man lägger ut en =)


Stop telephonin'mey



moa&tova + en gitarr = bra musik

moaagustafsson.blogg.se - tut tut bloggtrafik !

tja !
idag är det lördag för dom som inte visste det :]
och idag är tova strandberg här och besöker oss !
idag har vi vart och badat på badhuset i borås. 
Det var kul! Ibland kan det vara tråkigt men nu var det längesen sist och vi höllde på och galna oss.
och dessutom så hoppade jag från trean flera gånger. *STOLT*
Första gången jag var där och hoppade från trean så gjorde jag "benplask". aoch!
iallafall nu är vi rätt trötta eller iallafall sega i huvudet.
börjat på lite med "bloggtrafik.nu". En rätt bra sida som fixar besökare. -lite krånglig kanske !
nu väntar vi på kinamat, skriver mer ikväll.
byebye / mooa


ljus bild från midsommar :d

Vilse i skogen

hej !
idag slutar jag 14.30- halv 3. ja , det tycker jag faktiskt är lite väl sent på en fredag !  men back to the story->
men jag kom inte ifrån skolan förrän 15.25.
Det beror på att vi hade dum DUM orientering sista timmen.
 Jag och amanda sprang :D
vi tog 4 kontroller, utan problem. Och sen till den femte och sista.
Vi sprang först fel, så vi kom typ till en "öppen mark" och träsk.
När vi insett att vi kommit fel sprang vi tillbaka till fyran och tog en ny väg vi inte testat.
Självklart ledde den till tätskog och sankmark, så vi fick massor med rivsår på benen.
Nej, vi hade inte långbyxor som man skulle haft.
Och där hittade vi en vilsen kille i vår klass, kristian.   haha jag blev faktiskt väldigt förvånad , för jag trodde han skulle visa oss vägen tillbaka , men han var tydligen med vilsen ..
Strunt samma :)
Sen hittade vi tillslut ett hus [ mitt i skogen typ ] och vi sprang över tomten och hittade vägen tillbaka !
därför för dom som såg oss genom byn, vi var trötta  , smutsiga och sura.
Vi fick iallafall alla kontrollerna , fast vi kom fram 25 minuter efter lektionen slutat och vi kom inte ifrån skolan förrän 15.25. mysigt , men det var faktiskt rätt kul! Men däremot inte när man skulle cykla hem, hem.
Då blev det väldigt jobbigt , minst sagt ! Kändes som om jag skulle smälla av.

Men jag är nöjd med min dag. Speciellt det med att jag inte har något för mig på hela kvällen.
Har inte vart hemma efter skolan på hela veckan.
Nu har min pappa och lillasyster lagat tacos, så nu ska jag äta :)
ha det bäst / mooa


sommarpic. mitt hår är inte fett , det är bara havsvatten ..


Hay !

Heeej.
Nu väntar jag på följande:  att tova ska komma tillbaka från sin jogging och planera helgen med mig via msn, mina snart nypoppade popcorn och att jag ska lära mig Bm-ackordet. -Svårt !
Ett barreackord, och det gör ont i fingrarna.. Svagis !  Men jag grinade även när jag lärde mej alla andra ackord jag kan..

Idag har vart en sådan där till mesta delen kuldag men den har även haft sina tråkiga stunder.
tex. att mitt entimmes SO arbete igårkväll var till hälften förgäves. Jo, för jesper (soläraren) hade gjort ett förhör som knappt infattade hälften av floderna, bergen, länderna och så fanns det lite som inte ens fanns på läxan.
fick 24/25, fast i -worked my ass of- igår kväll..

Dessutom fick vi se hur vi såg ut på en redovisning för hela "halvklassen" förra veckan.
Och jag stod böjd åt sidan och kollade på datorn skärmen, nästan hela tiden.  jaa ! -.-
Sen kom dansen på esteten, rent utsagt missnöjd !
För enkelt, ingen sådandär musiktaktkänsla + en jättedålig lokal!
Vi var i fritidsgården, gjorde saker som jag lärt mig för ca 3 år sen och nej. det var inge kul.
påminde om en danslektion för jättelängesen och värre !
gud.
Sen hängde jag spontant med amanda hem :D
kul !
Vi kollade på tv, åt knäckebröd, spelade kort och jag stämde hennes lillasysters gitarr.
Den blev iallafall hyfsat stämd..
nä nu ska här läsas på franska glosor !     kram hejdå / mooa


its raining wåter !





rätt bra ändå , för en mobilkamera i regnet..

hemkunskapen !

hejsan !
åh vad jag diggar hemkunskapen. Vi har hemkunskap den bästa tiden på dagen.
Nämligen vid lunch. Så om vi lagar som idag tex. hamburgertallrik, så slipper man äta i matsalen.. :)

TRÄNINGSVÄRK I HELA KROPPEN. Ursäkta att jag klagar så mycket över det, men jag är helt enkelt inte van.
Har dansat hiphop/street idag. STYRKA , i love it!  Och speciellt det att man inte behöver jogga <3
Hatar all form utav joggning och springning, då föredrar jag massor med situps och andra kul saker.
Och nästa vecka så ska även jag och malin testa på Afrostyle ! ska bli jättekul.

Detta blev ett kort kvällsinlägg, som jag skriver på min lillasysters dator.
och nu är jag jättetrött.
Har precis övat in en massa floder , bergskedjor , halvöar , länder och sjöar till SO lektionen imorrnbitti.
jippie.
godnatt kompisar! / mooa

gammal bild. bodega bay, sanfrancisco, californien påsken 2010.

suddig bild as always;)


summer night city.    eller nä , godnatt nu ! :D  / mooa

Tisdagar in my schoolheart

hejsan svejsan tjo tjena.
snabb skoldag idag. sådana gillar vi !
Härmed gillar jag tisdagar mest på skolveckan.
hehe . vi slutar nämligen 14.05!
Och sen har jag dans 18.45 och det ska väl bli kul..
ny jazzgrupp, hoppas det blir brea :)

INGEN BILD NU

där fick ni höra det,
det kommer någon bild ikväll ist !
nu börjar dansen om typ en 50 min , så jag ska fika , byta om och göra lite sånt där jag inte kommer orka göra när jag kommer hem. träning verk here i come !
Har föressten plågats av tränings värk hela dagen, sen igår.

/ mooa

DanceCenter here i come !

I have already been there.
på dancecenter alltså.
kul att träffa alla :D
även om vår manlige balettdanslärare var en liten besvikelse.
en liten argsint , gubbe med kulmage och brytning.
han hade även långa ben och var jättevig ! o:
Han kunde säkert gå ner i spagat !
HAHA
men han var duktig.
Nu har jag precis läst på engelska glosor och skrivit ner all biologi läxa på papper.
Så jag kan läsa , när jag vill läsa på !
Och ätit glass.
Jag har även kollat lite på "Bigest looser Sverige". - seriöst sorgligt !
Vilka människor skämmer ut sig såhär och stå liksom på en våg och visa sin inte så smala mage för hela sverige?
pinsamt. grovt. läskigt.

Nu kollar jag på någon sorts "förnedra politikerna och göra skämt om dom" program.
Det är faktiskt rätt kul !

/ mooa



och jag måste ju säga att jag är lite kär i mammas mac, fast den används inte av mig.

Hemma

Känns lite konstigt att vara hemma med tanke på att alla andra är i skolan , hih.
Eftersom alla mina kompisar har spanska just nu den här timmen och jag (franska) har håltimma , så bestämde jag mig för att gå hem och äta ist.
Cyklade hem på 10 min, ALLTSÅ , ca 3km på 10 min. Inte dåligt tycker jag.
Precis lagat lite köttbullar och makaroner.
& om cirka 20 min ska jag sätta mig på cykeln igen och cykla låångsamt back to school.
Men först :  slappa lite framför tvn

lyyx !


o:


jag tror att denna suddiga bild säger allt.

Alldeles för trött, förkyld & magont

hej.
Sov till 12 eller gick iallafall upp då :}
förkyld, alldeles för trött, magont
tänkte baka , men nej.

heh, depressed day. Eller inte. Bara väldigt lugn, men inte så långsam !
Sörjer lite över att jag knappt fått något gjort, men jag är ju iförsig "kvällsmänniska" om man får uttrycka sig så, så jag fick plötsligt lite lust att göra saker nu!
Har iallafall putsat lite fönster, hoppas på någon form av ersättning. i penning förstås!
Föressten,
hur säger man utropstecken på engelska ?   outcallsign ? xd
ingen aning :p
om 10 minuter tänker jag :
göra min matteläxa och läsa på engelska gloserna
plocka in lite kläder till gaderoben
och kanske baka och ringa matilda.

nu ska jag gå och äta lite, här kommer en pissture:


fan vad den bilden är grym.   måste jag säga, brukar inte vara självgod men nu.. gaah !
- kunde tyvärr inte få den större, av någon somvanligt absurd anledning..

ha det bäst i kväll medans jag njuter av mitt magknip / mooa

Visit-Day

Lördag :DDDDDDDDD

På förmiddagen städade jag hela , och då menar jag hela vardagsrummet.
Tog med sån rullo(ta-bort-hår-från-kläder-sak) över alla möbler, det blir luddigt när man har en kittykat.
Damma, putsa fönster. Jag fick 40 kr. Bra.
Sen kom min kusin, och hans lilla familj.
Mysigt !
Deras lilla dotter heter alma.


söt !
Och nej, jag blundar inte ..   och HAY !
nya låtar jag spelar på :  love the way you lie - eminem&rihanna ( bara refräng heh, rap är liksom inte min grej..)
och you and me - lifehouse 'har ingen aning om vad detta är för band, låten är iaf rätt bra. :)

godnatt nu / mooa

Profil

Precis skapat en profil !
Blev dock inte riktigt som jag ville ha det, och största besvikelsen var väl att profilbilden jag fixa, sådär nogrannt med storlek och allt , inte kom med ):      
försökte ett antal gånger att ladda upp den , men det gick liksom inte för någon raandom anledning.
Lägger in den här ist:


den är rätt gammal , på den tiden då jag ständigt omedvetet hade tofsar kring handlederna xd
den passade iallafall.
hoppas på att någon ska läsa min profil, i vilket fall. Blev nöjd med texten iaf!

Regel nr1 : Lita inte på din cykel.

supertrött.
idag har vart en sån där lugn dag.
Har vart hemma, inte fått gjort någonting, jao, typ så.
Vart i skolan med förstås !
Fortfarande inga "regnbilder" på amanda och mej, men vaad ? jag vill inte lägga ut dom förrän jag har mångaa !
Jo föressten
cyklade vält idag ! o:
Fick cykla själv från skolan idag, för amanda skulle dra direkt till visko.
iallafall skulle jag cykla snabbt hem, bestämde jag mej för.
Och av någon anledning så överskattade jag min cykel, och skulle cykla upp på trottoaren.
Bara det att trottoarkanten var för hög och jag liksom istället för att smidigt komma upp på trottoaren
så tog det fetstopp och cyklen och jag välte. CHOCKAD.
Hade en fet väska och en klumpig gympapåse att skylla på med.
Så kom luddeb och stannade lite , snackade lite med han och sen cyklade han hem, + flin.
Haha det är inte varje dag man får se någon klantigt nog ramla av cykeln.
Nej, usch.
Jag slog mej väl inte, men cykelns styre blev helt snett.
Så fick cykla med ett skeeeevt styre hela vägen hem sen.. Från statoil ungefär.


ledsen mjölkgubbe

annars har det vart en rätt bra dag, hao deot bäost / mooa

Swingdance och Sluta tidigt

Hejsan !
Idag har vi haft den första riktiga estet lektionen. Jag hade dans, tsm med ett gäng andra tjejeer.
Vi dansade typ inte så mycket men vi gjorde en "namnlek", pratade och lyssnade på musik.
Nu ska vi dansa Swing Dance ! Lite sådär. Typ sån jobbig, * spreta med fingrarna jätte mycket * dans.
Men vi fick sluta tidigt, och amanda hängde med mej hem :D
Vi har spelat gitarr och suttit vid datorn.
Golfbilderna ( min första golftur ) kommer ikväll.
Om cirka 2 timmar ska jag och amanda ner till församlingshemmet och gå på första konfa-mötet.
Med föräldrar!
Aja det blir kanske någon bild jag hostar upp, bara sådär.


här vill jag vara nu.
/ mooa


ITS RAINING WÅTER

Hej !

Skoldagen har gått långsamt , men haft sina stunder ändå.
Trodde seriöst aldrig att den skulle ta slut.
Och precis när jag och amanda kom ut , skulle börja cykla så
BBOOM
, regnet öser ner -.-
Sadlarna , väskorna , allt blev blött.
Och för att inte tala om oss xd
so-o-oaked !
Bilder får ni se imorrn.
För ja, vi tyckte faktiskt att det var lite kul, så vi stannade vid statoil och fotade lite på oss själva.
Arrgh , coolheten tar över !
Men sen när vi skulle upp för alla kammarbergs backarna - inte kul alls.
Vi sjöng iallafall rätt högt, ITS RAINING WÅTER , och utnyttjade stunden och plaskade lite eXtra :D
jag cyklade med amanda hem och vi tog det rätt lugnt.
Sen så bestämde vi oss för att hänga med upp till golfbanan ( då regnade det inte ) och spelade golf !
Det var faktiskt kul. Faktum var att jag aldrig hade hållt i en golfklubba i hela mitt liv förut och
jag hade liksom ingen aning om någonting.
Men det gick dåligt och jag är nöjd.

Var hemma ungefär halv 8 - 8, och nu ska jag snart sova lite. 
Bara för dom som vart duktiga och läst hela texten , så lägger jag fram detta:


lillasyster och hennes kompis, översvämmning, typ.

RSS 2.0